איריס

פיצוי על החלקה ממתקן כושר

אני שוכרת יחידת דיור במושב. כשליד המועדון של המושב התקינו "חדר כושר". התאמנתי על המתקנים ומאחד המתקנים החלקתי וקיבלתי מכה חזקה בסנטר ובשיניים. הסנטר התנפח מהמכה ואחת השיניים החותכות כואבת לי מאוד. מי אמור לפצות אותי על הטיפול אצל רופא השיניים? המושב?

עו"ד ארז גרייבסקי

היי איריס, מעובדות המקרה המפורטות בשאלתך, אני מבין שמדובר במתקן "חדר כושר" מהסוג המותקן בפארקים ושטחים ציבוריים. בהנחה שזהו המקרה, הגורם אשר מתקין את אותם מתקנים הוא בד"כ המועצה האזורית שאליה משתייך המושב וזהו גם הגורם המתאים שכנגדו יש להגיש תביעה. חשוב לציין שאחריותה של הרשות המקומית אינה מוחלטת במקרים מסוג זה וכי עלייך נטל ההוכחה להראות כי זו לא עמדה בחובת הזהירות שהיא חבה כלפייך כתושבת המושב. אני מציע לך להתייעץ עם עו"ד המתמחה בדיני נזיקין לצורך בחינת סיכוייך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי