דני

נשיכת כלב במסגרת חלוקת פליירים בהתנדבות

שלום רב ננשכתי על ידי כלב במושב עזריה , כאשר הייתי בחלוקת פליירים במסגרת עבודה התנדבותית שאני מבצע הפצע בהתחלה אמנם דימם הלכתי באופן מיידי לקבלת טיפול רפואי , מרוב הבהלה אפילו לא שאלתי לשמו של בעלי הכלב כשהוא היה נמצא לידי כשחזרתי לשם וביקשתי פרטים מלאים כגון פנקס חיסונים של הכלב שם בעל הכלב כתובת מדויקת נתקלתי מבעלי הבית בבושת פנים כי שמשיג גבול וגורשתי בבושת פנים השאלה למרות שניגשתי להביא פלייר ונכנסתי לתת אותי אישית לבעל הבית האם יש כאן עילה לתביעה או בגלל שזו השגת גבול לוותר ולהניח

עו"ד ארז גרייבסקי

דני שלום, מסיג גבול אכן אינו זכאי לקבלת פיצוי בגין נזקי נשיכת כלב. יחד עם זאת , נראה לי שהמקרה שלך דורש בירור עובדתי מעמיק, שכן כניסתך לחצרים של בעלי הכלב נעשו לצורך עבודתך ולא תוך הסגת גבול לשם ביצוע מעשה בלתי חוקי. רצוי שתפנה לעו"ד הבקיא בדיני הנזיקין. בהצלחה!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי