טל

לאן פונים במקרה של נפילה בבית קברות?

באזכרה בבית קברות אישה בת 71 שהלכה בין הקברים נפלה וקיבלה מכה חזקה באגן. היא סובלת מכאבים ויש לה סימן כחול גדול מהמכה. בין הקברים יש מקום צר מאוד ללכת גם אדם צעיר יכול ליפול שם. האם יש למשפחה למי לפנות?

עו"ד עבד אלרחמן עאסי

טל שלום, האחריות על בתי הקברות מוטלת, בד"כ, על המועצה הדתית שבשטחה נמצא בית הקברות ולפעמים האחריות על הרשות המקומית. בשאלתך לא מצוין מה סיבת הנפילה, ככל שהנפילה נגרמה בשל מפגע או מכשול ניתן לפנות לגורמים לעיל ולבקש את התייחסותם.

טל

המעבר בין הקברים צר מאוד היא איבדה שיווי משקל ונפלה ונפצעה. האם במקרה כזה יש למי לפנות?

עו"ד עבד אלרחמן עאסי

טל שלום, יש לצלם את מקום הנפילה, לשמור את הפרטים של העדים שהיו לנפילה ( ככל שהיו) ולבדוק בשנית את שטח הנפילה. כמו כן יש לבדוק מה הגורם לאיבוד שווי המשקל והקשר הסיבתי בין הנפילה לאותו מעבר צר. אני מציע שתיפגש עם עו"ד המתמחה בתחום ולשקול את המשך הטיפול בעניין. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי