אתי

נפילה במתחם מרכז קניות שכונתי בבאר שבע

שלום, אמי נפלה ביום חמשי האחרון, בדרך חזרה מהעבודה, בשה 21:00 לערך במרחב של מרכז קניות פרטי שכונתי בבאר שבע. היא שברה את אפה ונגרמו לה חבלות בפנים (שטפי דם ושבר ) שלא מאפשרים לה לצאת את הבית ולעבוד כמובן. היא סובלת מכאבים ונראית כמובן נורא. האם היא זכאית לתבוע את מרכז הקניות הזה? במקבילך אני מניחה שנפתח בתהליך של תביעה לדמי תאונת עבודה כי זה קרה בדרך חזרה ממקום עבודתה. אודה על ייעוץ והכוונה מטעמך תודה

עו"ד עבד אלרחמן עאסי

אתי שלום, יש לבדוק מה הסיבות שגרמו לנפילה, האם קיים מפגע בשטח הנ"ל. כמו כן יש לבדוק מי הבעלים של השטח בו אירעה הנפילה. ככל שישנו מפגע או גורם חיצוני אחר שגרם לנפילה אז יש לצלם את אזור הנפילה ולשקול הגשת תביעה כנגד הבעלים ו/או האחראי על השטח הנ"ל. בכל הנוגע לתביעה כנגד ביטוח לאומי יש לבדוק האם התאונה אירעה בדרך השגרתית מהעבודה הביתה ובהתאם לבקש מהמעסיק טופס ב.ל 250 ולפנות למוסד לביטוח לאומי על מנת שיכיר בתאונה כתאונת עבודה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי