שי

מתקן גישה על גג השכן

שלום גיליתי מתקן גישה על גג השכן, מה אפשר לעשות? ראיתי את זה באינטרנט.

item.Author מנהל הפורום עו"ד נבו למפל

שלום שי ככלל, אף אם מתקן הגישה, אשר ניתן לומר כי הוא סוג של אנטנוה סלולריות קטנות, מותקן ללא היתר ובעל אישור מהמשרד להגנת הסביבה, הדבר אינו מעיד בהכרח על חוקיות המצאותו באותו מקום.דהיינו קיימים רבדים שונים אשר על קיומו של מתקן הגישה לעמוד בהם,הסכמת דיירים בבית משותף, בחינת שינוי יעוד הדירה ממגורים למסחר, היותו האפשרית של המקום המאחסן את מתקני הגישה עסק, חוסר בטיחותו של המקום, פגיעה בדירות שכנות- פגיעה בהנאה מהן וירידה בערכן. משמע, יש לבחון אספקטים רבים אשר על מתקני הגישה לעמוד בהם בטרם המצאותן באותו המקום תהייה חוקית. בהצלחה.