דליה לוי

חניכיים מדממות ומנופחות אחרי החלפת כתרים

שאלתי היא כיצד אני יכולה לדרוש את כספי בחזרה אחרי שהרופא החליף לי את כל הכתרים בפה מחרסינה לזירכוניה ומאז החניכיים שלי מתנפחות ומדממות וחוסר איזון בין 2 הלסתות מה שגורם לי לכאבים בלסת

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

שלום רב, כדי להגיש תביעה צריך לפנות לרופא שיניים מומחה בשיקום הפה ולקבל חוות דעת משפטית. חוות הדעת עולה בסביבות 8300 ש"ח. בחוות הדעת המומחה בגדרך כלל מתייחס לעלויות עתידיות. בנוסף ניתן לקבל פיצוי עבור כאב וסבל שהוא בשיקול של בית משפט

עו"ד אלון קורן מידן

התופעה שאת מתארת עשויה עלולה לנבוע מליקויים בכתרים, לרבות חוסר התאמה בשולי הכתרים. על מנת לענות תשובה מלאה יותר אשמח לעיין בצילומים, ניתן לפנות אלי גם באמצעות המייל. בכל אופן, לא הייתי מציע לך לקבל החזר כספי לפני שאת מתייעצת עם עורך דין הבקיא בתחום.