רונן עקיבא

תביעת רשלנות רופא שיניים

0שלום רב אני רוצה לתבוע רופא שיניים שעברתי אצלו סדרת טיפולים שבוצעו באופן רשלני לפני 5 שנים ,אך הרופא עזב את הארץ לפני שנה . כשעברתי את הטיפולים הוא היה רופא שכיר במרפאת שיניים. האם ניתן לתבוע אותו ? האם אני תובע את בעל המרפאה שעבד בה? הרשלנות מגובה בחוו"ד משפטית ע"י רופא שיניים מומחה תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד ד"ר ליבה צנז

שלום רונן, אתה יכול לתבוע את המרפאה ואת בעל המרפאה. אם הרופא שטיפל בך יצא מהארץ אז אין סיכוי לגבות ממנו כסף. עדיף להתרכז במרפאה ובבעל המרפאה.

עו"ד אלון קורן מידן

התשובה תלויה בנסיבות המקרה, אשמח לקבל פרטים מלאים יותר באמצעות המייל. עקרונית, אין מניעה לתבוע את המרפאה בה טופלת, וגם את חברת הביטוח בה בוטח הרופא באחריות מקצועית.