דנית

האורתודנט לא יישר את השיניים באופן תקין

עברתי טיפול של יישור שיניים אצל אורתודנט ובסיום התהליך שהיה ארוך ולא נעים במיוחד התברר שהיישור לא הצליח בלשון המעטה. הרופא טען שהוא עשה את מה שיכל וזו התוצאה הכי טובה שיכלה להתקבל. הלכתי לחוו"ד נוספת ורופא אורתודנט אחר אמר שיש דווקא כן דרך שבה ניתן ליישר את השיניים כי מצב השיניים שלי לא כזה גרוע. עכשיו אני מתחילה שוב בהליך לא זול ולא נעים של יישור שיניים מה שיכל להיחסך ממני. האם את הרופא הראשון אני יכולה לתבוע על רשלנות?

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

שלום דנית לא כל טיפול לא מוצלח הינו בהכרח רשלנות. במקרה זה , לאחר איסוף כל הרשומה הרפואית כולל כל הצילומים מלפני הטיפול ניתן לפנות למומחה לאורטודונטיה אשר יבחן האם בוצעה רשלנות באיבחון ו/או בטיפול בך.