דרור

כאבי שיניים לאחר סתימה

שלום, לפני כשנה (פלוס מינוס, לא זוכר בדיוק. מאמין שיותר משנה.) הלכתי לבדיקת שיניים שגרתית מטעם קופת חולים לאומית. הרופאה אמרה שיש לי שני חורים בשיניים האחרונות (26 ו-27 אם אני לא טועה). אמרתי לה שאני לא מרגיש כאב והיא הסבירה לי שכרגע אני לא מרגיש, אך אם לא אטפל במצב הנוכחי ואתן לחורים לגדול, אחוש כאב חזק בקרוב. אמרתי בסדר והיא ביצעה 2 סתימות לבנות (אחת בכל שן). לאחר ביצוע הסתימות (שלדעתי כלל לא היו נחוצות, אך מה אני מבין? אינני רופא שיניים) התחלתי לחוש כאב בשן האחרונה יותר (אני חושב שב-27). מאז ועד היום (מעל שנה) אני עדיין מרגיש את הכאב הזה, בעיקר כשאני אוכל ולועס. הלכתי מאז לבערך 7 רופאי שיניים שונים והחלפתי כבר 3 סתימות (כרגע אני עם סתימה שחורה), אך דבר לא עזר ואף רופא לא מצליח להבין מה הבעיה בשיניים שלי. מה עליי לעשות? הצילומים לא מראים דבר (לפי דברי הרופאים) ואני כבר מעל שנה מרגיש כאבים. כשהיה לי חור חייתי בכיף וללא כאבים. לאחר סגירת החור התחילו הכאבים.

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

דרור שלום הצעתי לך הינה בתחום הרפואי בלבד והיא לגשת לחוות דעת נוספת והפעם לרופא מומחה בתחום טיפולי השורש כדי שיחווה דעתו בנושא.