שוהם דדון

טיפול אורתודנטי לקוי

עשיתי גשר בגיל 14 אצל אורתודנט מומחה. בגיל 17 עשיתי גשר בשנית לפי בקשתי עקב יציאת השיניים. כיום אני בת 22 ואני לא מרוצה מהתוצאות. פניתי לקבל חוות דעת ונאמר לי שיש לי דחיפת לשון והבעיה עם מבנה הלסת. חזרתי לאורתודנט שלי אמרתי לו על זה. והוא הצדיק את החוות דעת וטען שאין מה לעשות. אני מדגישה שלפני כן הוא טען שהשיניים בסדר. מכיוון שלא מוכנים לקבל אותי כי אני לאחר טיפול, פניתי להדסה ושם נאמר לי שוב שיש לי דחיפת לשון וקיבלתי הצעת מחיר לגשר. כעת אמי רוצה לתבוע. אך אני לא יודעת אם לתבוע את החברה או את הרופא המומחה והאם אפשר לוותר על חוות דעת כי היא עולה מלא כסף אשמח לקבל תשובה בהקדם כדי להתהליך תהליך תביעה

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

שלום רב תביעה בגין רשלנות רפואית תהיה מלווה תמיד בחוות דעת רפואית משפטית. אין כל אפשרות להגיש תביעה ללא חוות דעת. בהצלחה.

שוהם דדון

יש דרך לתבוע בתביעות קטנות ולא להיעזר בחוות דעת ?

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

לעיתים ניתן לתבוע בתביעות קטנות ללא סיוע בחוות דעת רפואית בעיקר כאשר המחלוקת היא כספית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית ברפואת שיניים