ליאורה

התפוררות סתימה

3 ימים לפני חתונתה של בתי עשיתי ניקוי שיניים ועברתי 2 סתימות. ביום החתונה התחלתי להרגיש מוזר באחת השיניים שבהם עברתי סתימה ובמשיך היום הסתימה התחילה להתפורר לי בפה. כל ערב החתונה סבלתי מחוסר נוחות, לא יכלתי לאכול והרגשתי נורא. האם אוכל לתבוע את הרופא (רופא שיניים פרטי) על עוגמת נפש בנוסף לרשלנות בעבודת הסתימה?

ד"ר זמי מור מילברג-עו"ד

ליאורה שלום לפי המתואר ייתכן ותוכלי לתבוע את הרופא על עגמת הנפש שנגרמה לך ביום חתונת ביתך אולם עלייך להוכיח רשלנות בטיפול וזאת בליווי חוות דעת רפואית. עלות חוות הדעת עולה פי עשרות ואף מאות מונים מעלות הסתימה החוזרת ועל כן אינני חושב שכדאי לפנות להליך תביעה. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רשלנות רפואית ברפואת שיניים