איציק

סירבו להכניס אותי למועדון

שלום, האם אני יכול לתבוע מועדון שהסכים להכניס רק את בת הזוג שלי ואותי לא? האם מגיע לי פיצוי כספי?

עו"ד מייק

איציק שלום וברכה, ככלל, המקרה אותו אתה מתאר, יכול להוות עילה לתביעה לפי החוק לאיסור אפליה ובהקשר זה תוכל אף לתבוע פיצויי ללא הוכחת נזק של עד 50,000 ₪. עם זאת, יש לברר מולך פרטים נוספים ונסיבות שבלעדיהם לא ניתן יהיה להתקדם. בנוסף, גם אם אכן המקרה שלך עונה לקריטריונים המובאים בחוק דנן, יש לברר האם תוכל להוכיח אותם. בהצלחה, עו"ד מייק

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפליה במועדונים