שי

תביעה על סלקציה

אני רוצה לתבוע מאבטח, סלקטורית ואת בעל המועדון שלא הסכימו להכניס אותי וחברים שלי שהגיענו למועדון ששבוע לפני הכניסו אותנו. מה הסיכוי לזכות בתביעה כזאת? ומה סדר גודל של פיצוי שיכולים לקבל בתביעה כזאת?

טל מייק , עו"ד

שי שלום וברכה, ראשית, יש להבין מה הייתה הסיבה ו/או הנסיבות לכך שלא הכניסו אתכם לעומת שבוע קודם. בהתאם לתשובה לנ"ל ובכפוף לבדיקות נוספות, ניתן יהא להעריך סיכויים. לשאלתך בדבר סדר גודל של פיצוי בתביעה לפי החוק לאיסור אפליה - אציין כי ככלל, ניתן לתבוע עד 50,000 ₪ ללא הוכחת נזק. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפליה במועדונים