אדם

הפלייה על רקע מיני

שלום רב, שני חברים ניסו להיכנס למועדון וסורבו בשל הטענה כי הכניסה רק לפי רשימות. שתי בנות שהיו אחריהם בתור - אשר גם לא הופיעו ברשימות- נכנסו. לא היה מדובר במסיבה לנשים בלבד - בפנים היו גברים ונשים. האם ניתן לטעון כי מדובר כאן בהפליה אסורה על רקע מיני כמשמעותו בס' 3 (א) ? האם בית משפט יכול לקבל טענה של המועדון כי כניסה של הבנות התאפשרה במטרה ליצור איזון בין מספר נשים לבין מספר גברים במסיבה? תודה רבה!!!!

עו"ד טל מייק

אדם שלום וברכה, ככלל, אפליה על רקע מין בהחלט קיימת וניתן לטעון לה, בכפוף לתנאי החוק הנוספים ולחוזק הראיות. אין בהסבר השכיח של - "איזון בין גברים לנשים", כדי להסביר ביצוע אפליה עפ"י החוק. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפליה במועדונים