אפי

אפליה במועדונים

שלום עו"ד מייק, איך אוכל לדעת אם טענה של מסיבה פרטית היא נכונה כאשר אומרים כזו? כבר כמה פעמים חברים שלי ואני לא הצלחנו להכנס למקום מסוים ותמיד טוענים שזה מקום עם מסיבות פרטיות. תודה!

עו"ד טל מייק

אפי שלום וברכה, לא פעם, עורכי מסיבות משתמשים בתירוץ זה -"המסיבה פרטית למוזמנים בלבד" ולא בכדי, כיוון שטענה זו מהווה הגנה עקרונית לפי החוק כנגד טענת אפליה, אך זו כמובן טעונה הוכחה. ככלל, אם המקום בו נערכת המסיבה הינו מקום אשר עורך מסיבות הפתוחות לקהל הרחב כדרך קבע ולא הגדיר בתקנון שלו ו/או פרסום אחר, כי המסיבות שהוא עורך הן פרטיות, סביר שהמסיבה אליה הגעת אינה פרטית. הדרך הטובה ביותר להוכיח, כי מסיבה אינה פרטית היא - אם עורכי המסיבה פרסמו אותה לציבור, כגון: פרסום בפייסבוק (הפתוח לכולם), חלוקת פליירים ועוד. בהצלחה, עו"ד מייק

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפליה במועדונים