לי

מסיבה פרטית

היי, אני מתכננת מסיבה שתתקיים בחצר גדולה בבית פרטי שאני משכירה בשביל המסיבה. אני מזמינה מאות מוזמנים ורוצה להימנע מכניסה של אנשים לא מוזמנים. בכניסה יהיה מאבטח ותהיה רשימת מוזמנים. האם בגלל שזו מסיבה פרטית מותר לי לסנן אנשים ולהכניס אם בא לי גם אנשים שלא הוזמנו ולמנוע מאנשים שאני לא רוצה להיכנס?

עו"ד טל מייק

לי שלום וברכה, אם ברצונך לערוך מסיבה פרטית למוזמנים בלבד עלייך לציין זאת בפירוש לכל מוזמנייך, תוכלי להכניס רק את האנשים שהוזמנו ושמופיעים ברשימה שלך. אם תפרסמי באפיק הפונה לכלל הציבור כגון : "אירוע פתוח לכל בפייסבוק" המסיבה לא תוכל להיחשב פרטית. כמובן שתוכלי במהלך הערב להכניס אנשים שלא הוזמנו, אך אם תעשי כן תצטרכי להכניס את כולם לפי סדר הגעתם למסיבה, כיוון שאז זו לא תהיה מסיבה פרטית למוזמנים בלבד. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפליה במועדונים