smadar

אפליה בכניסה למועדון

לפני כחודש הוזמנו למסיבה במועדון, הסלקטורית בכניסה עיכבה אותו ללא סיבה למרות שהיינו רשומים. אח"כ ביקשה מהגברים להסיר את השרשראות. לפני יומיים שוב הגענו למקום לאחר שהזמנו מקום בטלפון וקיבלנו אישור בסמס. שוב הסלקטורית במבט החליטה לא להכניסנו בטענה שאנו לא מופיעים ברשימות ולא הייתה מעוניינת לראות את האישור להזמנה שקיבלנו. עזבנו בבושת פנים. האם יש עילה לתביעה.

עו"ד טל מייק

סמדר שלום וברכה, נראה כי המקרה אותו את מתארת מתאים לשבלונה אשר בהחלט יכולה להצביע על אפליה. עם זאת יש צורך לברר עוד פרטים בקשר עם המקרה האחרון ועם הישנותו. את בהחלט מוזמנת ליצור קשר להמשך בירור,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפליה במועדונים