• 16 ביוני 2014

    תעודת משפחה חדשה

    שלום רב, אני ובת זוגתי (3 שנים יחד) מתכננות להינשא בטקס בארץ. מכיוון שידוע כי לטקס זה אין תוקף משפטי וכרגע איננו מתכננות לטוס לארה"ב/קנדה על מנת להינשא ולהירשם, רציתי לדעת האם תעודת הזוגיות שמציעה משפחה חדשה היא פתרון ראוי וטוב או שמא עדיף לחתום על תצהיר מבלי לקבל תעודה זו ? כל זאת בהנחה שכרגע איננו מתכוונות לערוך הסכם חיים משותפים.

    תודה רבה,

    16 ביוני 2014
  • 1 בינואר 2015

    תעודת משפחה חדשה

    שלום רב,

    כפי שאמרת, התעודה אינה מהווה אסמכתא לנישואין ולא ניתן לרשום את הנישואין במשרד הפנים.

    לקבלת ייעוץ נוסף ניתן לפנות למשרדנו 077-3313238

    בהצלחה

    1 בינואר 2015
שלום, מה השאלה המשפטית שלך?