יובל לוין

השקעה בקבוצת רכישה בגרמניה

שלום, לאחרונה חברת MHR מגייסת משקיעים לרכישת נכס מסחרי, סופרמרקט, בעיר סאאברוקן בגרמניה. התשואה היא 10% בשנה והזדמנות להשבחה עתידית של הנכס. ההשקעה היא של 25 אלף יורו. האם ההשקעה אטרקטיבית? מה היתרון בהשקעה בנכס מסחרי לעומת דירה ומה הסיכונים? תודה

עו"ד משה גליקו

יובל שלום אנו לא נותנים ייעוץ כלכלי ובטח שלא בטוחים בעניין התשואות אך מה שאתה מציג נשמע פאנטאסטי . האם זה יממוש אין לי יכולת להגיד. תשאל מה קורה כשאין שכירות , איך מבטיחים את זכויותיך ולוודא שאתה רשום כחלק מבעלות או לפחות רישום הערהת אזהרה. אתה חייב ליווי משפטי להגן עליך. בגרמניה בדירות יש את עניין הניהול והאחזקה כל התיקונים חלים על בעל הנכס כולל תיקוני הסקה וכו'. אבל שכר טרחה מובטח וקבוע ולאורך שנים לגבי נכס מסחרי אני פחות מבין תשאל את היזמים את כל הקושיות בברכה משה גליקו, בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קבוצות רכישה