מירי

אחוזי נכות על פציעה בתאונת עבודה

שלום, בעלי נפצע בתאונת עבודה. גובס לשלושה חודשים ולאחר שהוריד את הגבס נאמר לו שכנראה הוא יצטרך לעבור ניתוח. הפגיעה היא- שברי תלישה באזור הליספרנק.. האם מקבלים נכות כלשהי או זמנית על פגיעה כזו? הבנו שבימים הקרובים הוא אמור להיות מוזמן לועדה רפואית.. אודה על תשובתך

item.Author מנהל הפורום עו"ד שלמה הרדי

מירי שלום יש סיכוי כי בעלך יקבל אחוזי נכות לאור הפגיעה והמגבלה ככל שתשאר. עם זאת הואיל והפגיעה ארעה לפני זמן קצר והואיל וצפוי ניתוח קרוב סביר כי הוועדה תקבע לו אחוזי נכות זמניים בלבד ובהמשך יזומן לוועדה/ות נוספת/ות