עובדיה

כמה זמן לוקח להגיע לסיום התביעה מרגע ההגעה לתחשיב הנזק

שלום רב, יש לי שאלה שאשמח אם תוכלו לענות עליה. מהרגע שמגיעים לשלב תחשיב הנזק לאחר שכבר נקבעו אחוזי הנכות לתובע ע"י המומחים שקבע בית המשפט. כמה זמן בדרך כלל בממוצע לוקח עד שתיק מגיע לסיומו? כמובן שאני מודע לכך שזה בדרך כלל משתנה מכל מיני סיבות וגורמים. אבל כמה זמן בדרך כלל עוד נותר עד שמגיעים לסיום בד"כ? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד שלמה הרדי

עובדיה שלום. לא ניתן לקבוע הערכת זמן שכן הדבר שונה משופט לשופט, מבית משפט לבית משפט וביומנו של השופט הדן בתיק. עם זאת פעמים רבות לאחר שלב תחשיבי הנזק נוהגים בתי המשפט ליתן לצדדים הצעה לא מחייבת מטעמם לסיום התיק. ככל וההצעה מתקבלת ע"י הצדדים התיק יסתיים תוך זמן קצר..חודשים.. ככל ולא ..יקבע התיק בדרך כלל לשמיעת הוכחות על פי יומנו של בית המשפט שדן בו. בברכה