שמחה

ירידה בשמיעה בשתי האוזניים?

אני בן 50 אזרח עובד צה"ל עם ירידה בשמיעה עקב חשיפה לרעש במקום העבודה (כלים הנדסיים כבדים). הבדיקה: ליקוי שמיעה תחושתי עצבי בצורת עקומה יורדת משמאל החל מ 2000 הרץ ועד 45 ד"ב ב 3000 הרץ ובימין עקומה יורדת החל מ 3000 הרץ שקע עד 45 ד"ב. ה PTA בגדר 20 ד"ב וה SRT בגדר 20 ד"ב עם דיסקרימנציה של 100%. מה אומרת הבדיקה? וכמה אחוז נפגעה השמיעה? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שלמה הרדי

שלום לך במצב אותו אתה מתאר נראה כי יש פגיעה בשמיעה והנך זכאי לאחוזי נכות . עליך להגיש תביעה למוסד לביטוח לאומי על מנת למצות את זכויותיך. קביעת גובה אחוזי הנכות תיערך על פי קביעת הוועדה של המוסד לביטוח לאומי. בהצלחה