בן

מה הזכויות שלי כחולה באטופיק דרמטיטיס?

אובחנתי לאחרונה כחולה מחלת עור אטופיק דרמטיטיס (אסטמה של העור). בן 30. אשמח להבין מה זכויותיי מבחינת ביטוח לאומי, פוליסות ביטוח וכד'? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שלמה הרדי

שלום לך עליך לדעת כי המוסד לביטוח לאומי מכיר בדלקות עור חמורות כמו המחלה שציינת - אטופיק דרמטיטיס. למוסד לביטוח לאומי וועדות שבודקות את הסובלים מאלרגיות קשות ואלו יבדקו את חומרת המחלה שלך ובהתאם לכך יקבעו לך אחוזי נכות ודרגות אי כושר. ככל וברשותך פוליסות ביטוח פרטיות - שנערכו לפני פרוץ המחלה, אתה עשוי להיות זכאי לתגמולי ביטוח. עליך לבדוק את זכויותיך בהתאם לרשום בפוליסות. בהצלחה שלמה הרדי עו"ד