רונן

פצועה בגב בתאונת דרכים ולא מקבלת אחוזי נכות

שלום אשתי עברה תאונת דרכים ונפצעה בגב היא קיבלה פיצויים וסגרו את התיק אבל לא נתנו לה אחוזי נכות. האם לא מגיעים לה אחוזי נכות בגלל שהיא לא עובדת יותר מ14 שנה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שלמה הרדי

רונן שלום אחוזי נכות מעידים על נכות צמיתה שנוצרה כתוצאה מתאונת הדרכים. על פי מה שאתה אומר, אני מבין שמומחה בית משפט בדק את אשתך וקבע כי לא נותרה לה נכות צמיתה וכפי הנראה קיבלה פיצוי ללא התיחסות לנכות - כיוון שנקבע כי לא נותרה לה נכות. אין קשר בין העובדה שאשתך לא עובדת לבין הקביעה כי לא נותרה לאשתך נכות כתוצאה מהתאונה. בברכה שלומי הרדי עו"ד 03-6917420