יובל

אחוזי נכות עקב תאונת דרכים

נפגעתי בגב בתאונת דרכים לפני שנתיים. מאז התאונה אני סובל כאבי גב ומוגבל מאד. אורטופד שמינה בית המשפט קבע שאין לי נכות לצמיתות. עורך הדין שלי טוען שהסיכוי שנצליח לשנות את הקביעה של המומחה של בית המשפט אינו גדול. מה ניתן לעשות?

עו"ד יעקב מושקט

יובל שלום אכן לאחר שמומחה רפואי מטעם בית המשפט קובע קביעות בחוות דעת לא פשוט לשנות את קביעותיו. דרכים שקיימות על מנת לנסות לסתור ו/או לערער את קביעת המומחה הרפואי הינן להפנות אליו שאלות הבהרה במסגרתן יישאל לגבי אי דיוקים/סתירות אם ישנם, ולגבי חוסר התייחסות לממצאים. אם קיימות בדיקות רפואיות שטרם ביצעת, כדאי לבצען, ויתכן שממצאיהן יסייעו לך. לשם כך יש לקבל ייעוץ אורטופדי צמוד. דרך נוספת הינה לזמן את המומחה לחקירה נגדית בבית המשפט.