דני

וועדה רפואית- נכות כללית

שלום קיבלתי נכות זמנית 100 אי כושר לשנה ו9 חודשים, האם ברגע שאני יוזמן לוועדה נוספת בתום התקופה הזמנית הסיכוי להמשיך לקבל קצבה מלאה הוא גבוה? ושאלה חשובה נוספת שהרופא שיבדוק אותי בתום הנכות הזמנית יראה וידע על הנכות שיש לי כבר?או שהרופא לא רואה זאת!!! תודה מראש על זמנך

עו"ד יעקב מושקט

דני שלום הקביעה של הועדה הרפואית העתידית תושפע בראש ובראשונה מתיעוד עדכני שתציג בפניה. ישנם מקרים בהם ועדות מאריכות פעם אחר פעם את הנכות הזמנית על פני תקופה ארוכה, בעיקר כאשר הפגיעה מורכבת והמצב מתייצב באיטיות. הועדה שתבדוק אותך בעתיד תדע על הקביעות הקודמות.