רמי

דלקת פרקים בעמוד שדרה (דלקת חוליות המקשחת)

שלום אני בן 24 חולה בדלקת פרקים (עמוד השדרה המקשחת ) מ 5 שנים אני מקבל תרופות ויש לי הגבלה בתנועה הסיפור שלי הוא רני הגשתי 6 פעמים לביטוח לאומי וכל פעם היו קובעים 30 % למרות שהרופא שמטפל בי הוא ראש ועדת ערעררים בביטוח לאומי והיה נותן לי מכתב לביטוח לאומי שמספיר מה המצב שלי היה אומר לי מגיע לי אבל לא יודע למה כל פעם קובעים 30 אחוז אני הייתי סטודנט ועכשו אני סימיתי את הלימודים האם יש סיכו שמגיע לי המ אפשר לעשות ???

עו"ד יעקב מושקט

רמי שלום השאלה היא עד כמה חמורה מגבלת התנועה שלך. על מנת להגביר את סיכוייך להעלות את שיעור הנכות היה רצוי שבפעם הבאה תגיש לועדה חוות דעת אורטופדית ולא רק מכתב.