שלומי

שומה חוסמת /לנכה נזקק או אך מחושב אפרשים של תשלום לשונה לא עדכנית ואחר שקיבלתי כבר קיצבה משומה ישנה

מבקש לדעת אך נעשה החישוב של עידכון שומה לאחרמסירה של שומה חדשה לביטוח לאומי על אותה שנת פגיעה שבפול שילמו לי לפי שומות ישנות. תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית גדקר אהרוני

שלומי שלום, שאלתך אינה ברורה לי. בנוסף, אצטרך לדעת פרטים נוספים על מנת לענות על שאלתך. תוכל ליצור עמי קשר על מנת לקבל מענה מדוייק ומועיל. בברכה, עו"ד ונוטריון גדקר אהרוני אילנית, נייד 08-6492011.