ניסו א

התקפי ורטיגו ואחוזי נכות

שלום, רציתי לדעת האם ורטיגו מקנה אחוזי נכות כספיים מביטוח לאומי? מדובר בהתקפים חמורים שקורים אחת לכמה חודשים ומשביתים אותי מעבודה לשבוע או יותר, וגם בחודש-חודשיים שלאחר מכן אני מפספס הרבה שעות עבודה עד שמתאזן בחזרה. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אילנית גדקר אהרוני

ניסו שלום רב ובריאות, ורטיגו הינה בדרך כלל סימפטום של מחלת המנייר. לא כל חולה מנייר זכאי להטבות כספיות מן המדינה, אבל חלק מן החולים אכן זכאים להטבות משמעותיות. ייש צורך לבחון את הבדיקות הרפואיות על מנת לדייק במענה על שאלתך ובנוסף, יש מספר שאלות שצריך לשאול, ע"מ לאבחן האם מגיעה נכות ובעקבותיה קיצבה. בגדול, כדי לקבל קצבה יש לעמוד בתנאי רפואי ובתנאי תעסוקתי. תוכל ליצור עמי קשר וארחיב בפרטים חשובים נוספים. בכבוד רב, גדקר אהרוני אילנית, עו"ד ונוטריון 08-6492011