נחמיה

עלייה משוערת באחוזי נכות

אחי קטן ממני במעל ל7 שנים ומאז שהיה נער מתבגר פעמים רבות ויכוחים בינינו נגמרו בכך שהוא היה בודה שאני פגעתי בו פיזית ופונה עם כך למשטרה, הוא אף פתח נגדי תיק לפני מספר שנים, אך הואנ סגר עקב אי התעניינות הציבור. כעט הוא כבר בגיר והעיניין ממשיך, הדבר פוגע בשמי הטוב ולוקח מזמני. האם ניתן לעשות משו משפטית כדי שיוחזר לי שמי הטוב ואני אקבל פיצוי על עוגמת הנפש שעברה עלי?

עו"ד יעקב מושקט

נחמיה שלום שאלתך אינה קשורה לנושאים הנדונים בפורום זה, אנא חפש פורום או עורך דין העוסק בתחום לשון הרע.