מרדכי

חישוב אובדן כושר עבודה

שבת שלום ממתי מחשבים אובדן כושר עבודה? אני בהתדרדרות כבר מספר חודשים וחושש כי בקרוב לא אוכל להמשיך לעבוד. אני עצמאי והכנסותי יורדות בשל מצבי הרפואי המתדרדר. אם יחשבו לי ממוצע של שנה אחרונה הרי שהמחלה פגעה בממוצע הכנסותיי בחודשיים שלושה האחרונים.

עו"ד יעקב מושקט

מרדכי שלום וסליחה על העיכוב במענה. לא ברור למה מכוונת השאלה, לנכות מעבודה? לנכות כללית? לאובדן כושר עבודה לפי פוליסה פרטית? המדובר באפיקי תביעה שונים שבכל אחד מהם החישובים שונים.