נתנן

קצבת נכות ותביעה נגד חברת ביטוח

הייייי אני נפגעתי בשורש כף יד עוד לא התקיים דיון נגד חברת הביטוח המוחמה שלנו קבע לי 20 אחוזי נכות השאלה שלי היא אני רוצה להגיש תביעה קצבת נכות לביטוח לאומי אני חולה בדלקת פרקים האם זה מזיק לתביעה שלי או לא ??

עו"ד יעקב מושקט

השאלה היא עד כמה חמורה דלקת הפרקים שלך. אם הדלקת חמורה מספיק על מנת שתקבל גימלה, יש לשקול את האפשרות לא לתבוע נכות כללית על הפגיעה בתאונה. זאת מכיוון שכל גימלה של ביטוח לאומי שאתה תקבל בעקבות התאונה תקוזז לך מהפיצוי במסגרת התביעה בבית המשפט.