איציק

היוון קיצבת נכות בתשלום אחד

שלום,קיבלתי 25 אחוז נכות מביטוח לאומי בעקבות ת.ד, נקבעה לי קצבה חודשית, אני רוצה לעשות היוון קיצבה ולקבל תשלום אחד האם 1 ) אני חייב להיבדק שוב 2) האם יש מצב שאחוזי הנכות ישתנו לרעה בעקבות הבדיקה 3)מה הסיכויים שביטוח לאומי מאשרים מיקרה כזה תודה,

עו"ד יעקב מושקט

איציק שלום במידה והינך מגיש בקשה להיוון, המוסד לביטוח לאומי רשאי להחליט לערוך לך בדיקה רפואית מחודשת. הדבר טומן בחובו גם סיכון כי ועדה תפחית את נכותך. לא ניתן להעריך את סיכוייך לקבל היוון של הקיצבה בלא לדעת את מלוא העובדות הנוגעות לעניינך, ובכל מקרה קשה לנבא מה תהיה התוצאה.