ישראל

קצבת נכות = יכולת כלכלית נפגמה על ברכיים שחוקות

אני סובל משחיקה בשני הברכיים כאבי תופת הכולל חריקות קליקים ומבחני טחינה חיובי.. רגלי o קשה לעמוד עזבתי את מקום עבודתי בגלל הכאבים הנוראים... התפקוד ירוד ביותר איכות חיי ירודה ברוך ה"...אני הולך אבל מתקשה בחיי היום יום... מטופל בכדורים לכאבים על בסיס קבוע... היכולת הכלכלית שלי נפגמה מה לגבי קצבת נכות אני ראשי להגיש לביטוח לאומי.. השחיקה בפיקות הברכיים...??? בתודה ישראל....?

עו"ד יעקב מושקט

ישראל שלום מתיאורך אני מבין שאתה מאד סובל, אבל השאלה היא לכמה אחוזי נכות ניתן לתרגם זאת. לשם כך יש לעיין בחומר הרפואי, ואפילו לקבל ייעוץ אורטופדי באשר לפוטנציאל הנכויות. כמו כן, אם קיימים ליקויים נוספים מלבד בברכיים, יש לצרף גם אותם לתביעת הנכות.