יצחק

תלונה על פגיעה מסוג צליפת שוט

מר יעקב שלום , נפגעתי בתאונת דרכים בצוואר לפני חודשיים וחצי , בצילום תקין,מס ימים לאחר התאונה כאב לי בסיבוב הכתף ולא התלוננתי על זה עד עכשיו כי לא ידעתי ממה זה, האם זה יכול להיות קשור לפגיעה מסוג צליפת שוט ? האם יש באפשרותי להיתלונן על הכתף עכשיו או שזה מאוחר מידי?

עו"ד יעקב מושקט

יצחק שלום אמנם אינני רופא, אולם מנסיוני בטיפול בתיקים אלה יתכן שקיים קשר. העובדה שלא התלוננת עד עכשיו על כאבי הכתף הינה לרעתך, מכיוון שככל שאנו מתרחקים בזמן מהתאונה, הנכונות לייחס לתאונה תלונות מאוחרות יורדת. גם מבחינת ההיגיון, פחות סביר לקשור לתאונה תלונות שמופיעות מספר חודשים אחריה. בכל זאת, תדאג באופן מידי לתיעוד בנוגע לכתף.