אליעזר

איך 15 אחוזי נכות שקבע רופא בא לידי ביטוי במשפט?

נפגעתי מי בתע תבעתיע את חברת הביטוח של המעסיק ביתהמשפט השופט החליט לשלוח לקבל חוות דעת רופא מה עם בית המשפאט נבדקתי הורופא קבע 15 אחוז צמיתה השאלה איך זה מתבטא במשפאט איך מחשבים פיצויי על סמך האחוזייםשנקבעו תודה רבה

עו"ד יעקב מושקט

אליעזר שלום התשובה לשאלתך ארוכה ולא מתאימה לפורמט של פורום זה. בקצרה אומר כי בית המשפט יערוך חישובים של ההפסדים וההוצאות שנגרמו לך מיום התאונה עד עכשיו, כולל הפסדי שכר, הוצאות רפואיות, הוצאות נסיעה עקב הפציעה ושווי עזרה, בהנחה שהיית מוגבל ונזקקת לכך. מאחר ויש לך אחוזי נכות לצמיתות, ובהנחה שיש לנכות משמעות תיפקודית, ייערכו חישובי נזקים והפסדים לפי הפירוט האמור גם לעתיד. כמו כן יחושב לך פיצוי עבור כאב וסבל.