יוליו נמש

ויתרתי על האזרחות הרומנית, האם בנוסף לאזרחות הישראלית ניתן לקבל גם אזרחות הונגרית?

שלום רב, נולדתי ברומניה, במשפחה דיברנו הונגרית, עד כיתה ה", כולל, למדתי בבית ספר הונגרי, בזמנו,ב-1974, כשעליתי לישראל בגיל 22 ויתרתי על האזרחות הרומנית, האים בנוסף לאזרחות ישראלית, ניתן\יכול לקבל גם אזרחות הונגרית ? (שולט טוב בשפה ההונגרית, ברמה גבוהה), בברכה, יוליו נמש

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

יוליו שלום אתה וצאצאיך זכאים לאזרחות הונגרית במידה ואחד מהוריך נולד בטרנסילבניה. היכן אתה נולדת, לא רלוונטי כלל לעניין הזכאות. יש להביא מסמכים מקוריים מרומניה גם של אחד ההורים וגם שלך על מנת להגיש את הבקשה. בנוסף, יש לעבור שיחה קצרה בהונגרית.