נופר

קבלת אזרחות הונגרית דרך סבא וסבתא

האם אני יכולה לקבל אזרחות דרך סבא וסבתא שלי שאינם עוד בחיים אבל נולדו בהונגריה ועלו לארץ ב-1947? לאבא שלי שהוא הבן שלהם אין אזרחות אני יכולה להוציא בכל זאת אזרחות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

נופר שלום ! את יכולה לקבל את האזרחות מסבא שלך שאינו בחיים באופן עקרוני. מה שאת חייבת זה תעודת נישואין של סבא וסבתא ז"ל או מישראל או מהונגריה. לפי התקנות היום אביך אינו חייב להגיש בקשה על מנת שאת תקבלי את האזרחות אבל כמובן את חייבת להגיש את מסמכיו במסגרת הבקשה שלך, קרי תעודת לידה ותעודת נישואין שלו. בהצלחה!