שחר

מבחן שפה בהונגרית לצורך קבלת אזרחות הונגרית

לאחר בדיקה נמצאתי זכאית לאזרחות הונגרית דרך סבא שלי. יש ברשותי את כל המסמכים הנדרשים שלו של אבי ושלי.. כעת נשאר רק מבחן השפה... רציתי לשאול איך לומדים לקראת מבחן השפה בהונגרית? האם את מכירה איזושהי מסגרת או אדם פרטי שבקיאים בדרישות של מבחן השפה וידעו ללמד אותי לקראתו כראוי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

דרישות מבחן השפה הן בסיסיות יחסית: דיבור של רמת שיחת חולין בשפה ההונגרית. אין צרוך לקרוא או לכתוב בראיון. יש מורים פרטיים רבים שמלמדים וכן מסגרות אחרות. נוכל להמליץ לך על מסגרות ראויות אם תיצור עמנו קשר.