אסף

האם דרכון זר שכתוב בו ארץ לידה הונגריה מספיק לקבלת אזרחות הונגרית?

האם דרכון זר (דרום אמריקאי לצורך העניין) שמראה כי ארץ הלידה היא הונגריה יכול להספיק לקבלת אזרחות הונגרית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

אסף שלום! דרכון זר שמראה כי ארץ הלידה היא הונגריה הוא מסמך חשוב אך אינו מספיק לצורך הוצאת דרכון הונגרי. יש צורך להביא תעודת לידה הונגרית מקורית או כל מסמך הונגרי שמכיל את ללךלחלךךםםךךךןןפרטיו האישיים של המבקש. ברוב המקרים דרוש מסמך נוסף המאשר כי אותו אדם חי בהונגריה לאחר שנת 1929. אם יודעים באיזה יישוב ומתי נולד אותו אדם וכמובן מה היה שמו ההונגרי, בדרך כלל אין בעיה לאתר את המסמכים הדרושים בהונגריה. כדאי לעשות בירור יסודי במשפחה אודות הפרטים הנ"ל לפני תחילת התהליך. אציין רק כי בדרך כלל ליוצאי דרום אמריקה יש צורך בחותמות רבות על מסמכים כגון תעודת לידה ותעודות נישואין מדרום אמריקה במקרה של הגשת בקשה. אני מאד ממליצה במקרה ספציפי זה להתייעץ עם איש מקצוע לפני התחלת התהליך. בהצלחה!