אסף רון

האם יש טעם ללמוד למבחן שפה? 2

שלום, 1.9.14 לפי בדיקה שעשיתי לפני כשנה אני זכאי לאזרחות הונגרית. אני אישית לא התחלתי את התהליך כי לא מצאתי זמן ללימוד השפה. בן דוד שלי שלמד למבחן וטרם נגש אמר שהשגריר התחלף והשגריר החדש העלה את רמת השפה הנדרשת. לפי מה שהבנתי הוא לא מעביר אף אחד מסיבות לא ברורות. מה את יכולה לספר לי לגבי זה? האם בכלל יש טעם להתחיל ללמוד?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

יש טעם להתחיל ללמוד, אך כפי שאמרתי קודם מהיום דרושה השקעה הרבה יותר גדולה מאשר בעבר. בהצלחה!