אפי

מה צריך בן של מי שנולד בהונגריה ואינו מעוניין באזרחות כדי לקבל אזרחות הונגרית?

אבי נולד בהונגריה בשנת 1946, בעיר פאפו, ועלה כילד ב 1956. הוא אינו מעוניין להגיש בקשה לאזרחות הונגרית. אני נולדתי בישראל ב 1984, מבין הונגרית היטב וגם מדבר באופן בסיסי, אבל לא קורא וכותב בשפה זו. מה עלי לעשות כדי לקבל אזרחות הונגרית? אין לי בעיה להביא את מסמכיו של אבי, אך הוא עצמו, כאמור, אינו מעוניין לעבור את התהליך.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

אפי שלום ! באופן כללי מהתיאור שלך עולה שאתה זכאי לאזרחות הונגרית. אביך אינו חייב להגיש בקשה ואתה ממש לא חייב לדעת הונגרית בשום רמה. חייבים להגיש את מסמכי אבא (תעודת לידה נשואין ושינוי שם ) את המסמכים שלך (תעודת לידה נישואין ושינוי שם) וכן תעודות של הורי אבא, תעודת נישואין ותעודת לידה של סבא, אותם אפשר להשיג מהונגריה. רק לאחר שהשגת את כל המסמכים הדרושים, ניתן להכין את טופסי הבקשה ולקבוע בשגרירות מועד הגשה למסמכים. בהצלחה!