צבי גרוס

בן של יליד הונגריה מעוניין להוציא אזרחות הונגרית

שלום אבי עליו השלום נפטר לפניי שנתיים הנו יליד קישורדו חיי בהונגריה עד שנת 1948 , כמובן עבר את השואה , עלה לארץ בשנת 1948 . האם אני יכול להוציא אזרחות הונגרית ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

שלום צבי! לפי תאור הנסיבות אתה זכאי לאזרחות הונגרית ללא כל בעיה. יש להשיג תעודת לידה של אבא מ- KISVÁRDA, תעודת נישואין של ההורים מהארץ, תעודת שינוי שם של אבא אם ישנה , תעודת לידה ונשואין שלך ותוכל לצאת לדרך. במידה ויש לך ילדים, הם יוכלו להוציא אזרחות יחד איתך. בהצלחה !