איל עמית

לא חייבים עו"ד לביצוע התהליך

לא חייבים עו"ד לביצוע התהליך. אני הוצאתי דרכון לי ולשני בני משפחתי רק ע"י מילוי טפסים והבאת מסמכים. (לפני כ 8 שנים) התהליך ארוך וכל שנה הם מקשים את התהליך. למי ששאל - דרכון = אזרחות. השגרירות תפנה אותכם לאיש קשר שיעזור לכם לרכז את המסמכים ודרכו אפשר לקבל הרבה תשובות. לידיעה: ההונגרים אינם ששים לתת לכם דרכון ולכן אם אין לכם הוכחות ברורות ומסמכים רלוונטיים, תשכחו מזה. עדיף להגיש במרוכז את כי מי שרוצים עבורו דרכון. התהליך לקח לי שנה וחצי והרבה כיתות רגליים אבל בסוף זה שווה - יש דרכון אירופאי שנותן הרבה יתרונות למזחיק בו.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

הכל אפשר לעשות בלי עו"ד אך היום ממש ממש לא מומלץ לעשות את התהליך לבד. מה שהיה לפני 8 שנים פשוט לא רלוונטי! בהצלחה לכולם!