רוני גמזו

קידום הוצאת דרכון לכל הנכדים של מי שנולדה בעיר בצ'כיה וקיבלה אזרחות הונגרית אחרי כיבוש צ'כיה

סבתא של אחיין שלי ילידת עיר בצכיה וקיבלה אזרחות הונגרית לאחר כיבוש צ׳כיה ע״י הונגריה בתחילת מלחמת העולם השניה אנחנו רוצים לקדם הוצאת דרכון לכל הנכדים שלה יש לזה היתכנות? איך?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

רותי שלום! על מנת לתת לך תשובה מדויקת, עלייך לומר לי באיזו עיר מדובר וכן מתי קיבלה הסבתא את האזרחות ואילו מסמכים יש ברשותה. בברכה

רוני גמזו

היא ילידת סלטינה בצכיה. קיבלה אזרחות ב1940

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

היי רוני יש אפשרות לקדם את העניין יש זכאות במידה והכוונה לסלטינה שבסלובקיה... יש צורך להביא מסמכים משם וכן המבקש צריך לדכת הונגרית ברמה של שיחה בהצלחה