משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדרכון הונגריסבתי נולדה בהונגריה, האם כדי שאני אוכל לקבל דרכון הונגרי אמי מחוייבת להוציא אזרחות?

מנהלי הפורום

עו"ד שושה שונר

עו"ד שושה שונר

עו"ד ומגשרת שושה שונר עורכת דין מוסמכת משנת 2005. בעלת תואר ראשון במשפטים ( LLB) מהמכללה האקדמית למשפטים ברמת גן ובעלת תואר ראשון (BA) מהאוניברסיטה העברית בירושלים בחוגים יחסים בינלאומיים ותולדות האמנות. עו"ד שונר ילידת הונגריה, בעלת משרד עורכי דין בתל אביב המתמחה בהשגת אזרחות הונגרית, איתור מסמכים, צוואות וירושות, גישור משפחתי ועוד.

קביעת פגישה
0539374951
חזרה לפורום

סבתי נולדה בהונגריה, האם כדי שאני אוכל לקבל דרכון הונגרי אמי מחוייבת להוציא אזרחות?

רות
רותם

סבתי ז"ל נולדה בהונגריה בשנת 1931. לאחר המלחמה עלתה לארץ. הנספח היחיד שיש לי המאשר את מקום לידתה הוא הדרכון שלה שבו כתוב ארץ לידה, לא כתוב עיר. אמי לא הוציאה בזמנו דרכון הונגרי ואני ואחותי מתעניינות להוציא עכשיו, וסבתי כבר נפטרה.. האם הדבר אפשרי? האם זה מחייב גם את אמא שלי להוציא? תודה רבה!! רותם

RE:
עו"ד שושה שונר - דרכון הונגרי
עו"ד שושה שונר - דרכון הונגרי(נכתב ע"י: רותם)

שלום רותם ! עקרונית את זכאית לאזרחות הונגרית בלי צורך בידיעת השפה ההונגרית במידה ואמא שלך נולדה לאחר 1/10/57. עם זאת את חייבת לברר באיזו עיר נולדה הסבתא, אחרת אין אפשרות לאתר את תעודת הלידה שלה שהיא המסמך עליו מבססים את הבקשה. אמא שלך לא חייבת להגיש את הבקשה כל מנת שאת תקבלי את הא\זרחות .בהצלחה!