נתי

תוקף אזרחות הונגרית של אמי וידיעת השפה ההונגרית

שלום אימי ילידת הונגריה , נולדה בשנת 1946 ועלתה לארץ בגיל שנתיים (יש לנו את הדרכון כשהיא והוריה עלו לארץ ובו מופיע שהיא ילידת הונגריה ) שאלתי היא - אם האזרחות שלה עדיין תקפה או לחלופין צריך רק לחדש אזרחות והאם אני זכאי גם לאזרחות הונגרית (אני ילדי 1969 ) ואם צריך לדעת את השפה ההונגרית תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

אמך זכאית לאזרחות הונגרית אך יש להגיש בקשה מלאה . אתה גם זכאי לאזרחות- ניתן להגיש את שתי הבקשות יחד. אין לך צורך לעבור מבחן שפה. בהצלחה!

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

אמך זכאית לאזרחות הונגרית אך יש להגיש בקשה מלאה . אתה גם זכאי לאזרחות- ניתן להגיש את שתי הבקשות יחד. אין לך צורך לעבור מבחן שפה. בהצלחה!