שמוליק

אזרחות הונגרית ללא רצף דורות

שלום סבי יליד הונגריה ועלה לארץ בשנת 57, האחים של אמי ניצלו את זכותם ועשו אזרחות ודרכון לפני כמה שנים, אמי לא עשתה עדיין ונראה שהוא כרגע לא בכיוון לעשות, שאלתי האם אני בכלל זכאי לעשות אזרחות מבלי שאמי תעשה או שאפשר לדלג, ואם כן כמה זמן זה לוקח ואיזה טפסים צריך להביא. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

שמוליק שלום. אפשר לדלג על דור אחד, קרי אמא לא חייבת לעשות אם אתה רוצה לקבל אזרחות. התהליך ארוך, לוקח בין שנה לשנה וחצי. לגבי מילוי הטפסים, העניין מורכב. כדאי לך לפנות לאיש/ת מקצוע בתחום. בברכה שושה שונר עינת, עו"ד