רועי מורן

השגת תעודת הלידה של סבא באמצעות הרשויות בהונגריה

היי, סבי ז"ל נולד בהונגריה, אך בעת מלחמת העולם השניה אבדה תעודת הלידה והדרכון שלו. ידוע לנו היכן הוא נולד ומתי, ואני יודע גם את שמות הוריו, האם ניתן להשיג את תעודת הלידה שלו בצורה כלשהי דרך הרשויות בהונגריה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

רועי שלום, התשובה היא באופן חד-משמעית כן. תוכל לפנות לרשות המקומית באופן עצמאי, כך הדבר ייקח דרך השגרירות כחצי שנה. אם תרצה יותר מהר, כל מי שעוסק בתחום באופן מקצועי, יוכל לעזור לך בתווך של כחודש. בהצלחה!