נעמה אור

דרכון לנינים של יוצאי הונגריה

שלום רב, אימו של סבי היתה ילידת הונגריה ועזבה בשנת 1931 לבלגיה (לא היתה בעלת דרכון או אזרחות בלגית או כל אזרחות אחרת חוץ מהונגרית) באותה השנה היא פגשה את סבא רבא שלי איתו הביאה ילדים ללא נישואין. כלומר כביכול לא איבדה את אזרחותה ההונגרית. סבא שלי, הבן שלה, נולד ב1937 ולא היה בעל אזרחות בלגית. יש לי בבית מסמכים שלה הכוללים תעודת לידה, תעודת יושר, תעודה המעידה של בעלות על נכס (הבית בו גדלה בהונגריה ב TALYA) ואת תעודת הלידה של סבא שלי שעדיין בחיים. מהו ההליך אותו אני צריכה לעבור כדי להשיג דרכון הונגרי? האם אני צריכה לעבור מבחן שפה? אשמח לעזרתך בנושא :)

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

נעמה שלום. אינני מכירה את שם המקום בו היא נולדה כפי שכתבת אותו. אם אדע בדיוק, אדע איך לעזור לך. בכל מקרה מדובר בתיק לא פשוט אל אפשרי. בכל מקרה את זקוקה לייעוץ פרטני.